Welkom in het Elfennest!

Welkom in ons Creatief Atelier te Aalst…

Een plaats waar kleine én grote mensen creatieve workshops kunnen volgen. Tijdens de vakanties worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Neem je, voordat je inschrijft voor een activiteit, eerst contact op om te vragen of er nog plaats is? Ik geef je graag een antwoord.

Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht van de geplande activiteiten.

Je kan bij mij ook terecht voor creatieve coaching. Zowel voor kinderen als voor volwassenen, individueel of met een klein groepje.

Volg Elfennest op Facebook en Instagram.

Tot ziens! Elke

Kado-tip!

Op zoek naar een origineel kado voor jouw (klein)kind? Kijk hier voor het aanbod van knutselpakketten.

Missie

Elfennest staat voor creatief ontspannen en onthaasten. Gewoon even “zijn” en jouw creativiteit laten stromen. Vanuit verbinding gaan we creatief aan de slag, bij voorkeur in kleine groepjes.

Het creatief verbinden komt aan bod tijdens de ouder-kind activiteiten. Ouder en kind genieten samen van het creatief bezig zijn, ongedwongen samen iets moois maken. Ouder en kind beleven een fijn, creatief moment samen.

Tijdens de activiteiten voor kinderen wordt er bewust gekozen om in kleine groepjes te werken. Op die manier kan ik aandacht geven aan elk kind en rekening houden met de individuele wensen en behoeften.


Aromatherapie in de herfst

Datum: 29 oktober 2021

Tijd: 19u - 21u

Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst

Aromatherapie

Interactieve workshop met tips en trics om jouw immuunsysteem te ondersteunen.

Beste Vriendinnen dag

Datum: 1 november 2021

Tijd: 9u - 16u

Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst

beste vriendinnen-dag

Breng jouw BFF mee en geniet samen van een creatieve quality dag!

Herfst – Halloween dag

Datum: 2 november 2021

Tijd: 9u - 16u

Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst

halloween

Herfst en Halloween: de perfecte knutsel-combinatie!

Elke het elfje…

Dit ben ik… gek op elfen, draken en nog meer figuren die je niet meteen kan zien.

Ooit gestart als kleuterjuf maar al snel beslist dat deze weg mij uiteindelijk zou “opbranden”. Gekozen voor graduaat orthopedagogie om uiteindelijk 18jaar als woonbegeleidster te werken in de gehandicapten sector in Nederland en België.

Vanuit nieuwsgierigheid kijk ik naar het leven én naar mezelf. Dat resulteert in zelfreflectie waaruit ik graag leer om op die manier telkens een betere versie van mezelf te worden. En o ja, soms is dat met vallen en opstaan!

De opleiding tot creatief agogisch coach heeft mij daar zeker in ondersteund. Vanuit deze ervaringen wil ik er graag ook voor anderen zijn.

Mijn innerlijk kind, dat zo belangrijk is voor mij, wordt steeds geprikkeld als ik Sherborne sessies geef. Daarvoor heb ik met veel plezier de opleiding tot Sherborne-begeleider gevolgd bij de Sherborne vereniging van België.

Dankzij Monique Melotte haar opleiding mag ik mij Hey Baby ambassadeur noemen. Zeg maar Sherborne voor de kleinere kindjes en babies.

Al deze bagage uit zich in het organiseren van verbindende momenten zoals workshops voor volwassenen, creatieve dagen voor kinderen, ouder-kind activiteiten én creatieve coaching.

Welkom!

Kinderen

Ik organiseer een kinderfeestje voor jou. Heb je liever grime of een creatieve (thematische) activiteit? Ook sessies Sherborne of Hey Baby zijn mogelijk.

» lees meer

Volwassenen

Wil je graag zelf aan de slag? Dat kan tijdens diverse (thematische) workshops. Zowel in ons eigen atelier als op locatie. Voor Creatieve Coaching kan je ook bij mij terecht.

» lees meer

Geschenken

Ben je op zoek naar een (gepersonaliseerd) geschenkje? Ik maak dat met veel liefde voor jou!

» lees meer

Het begon al bij het binnenkomen. Nog net wist ik mij op de grond te werpen om de witheet gloeiende vuurbal van de levensgrote draak in de gang te ontwijken. Ik sleepte me voort naar de woonkamer waar ik aangevallen werd door een andere drakenfamilie. Vaderdraak, moederdraak, … en ze kweken, het lijkt wel of ze voor elk ei kindergeld krijgen. Ze kweken, ze kweken gelijk… draken. Enkel met veel diplomatie (en enkele rake klappen, maar vertel het vooral niet verder) wist ik ze terug naar hun vaste plaats op de kast te krijgen, waarop ik vrijwel onmiddellijk daarna opgetild werd door honderden elfen met de meest prachtige vleugels. Ze zweefden met mij naar de eerste verdieping en onderweg zag ik mobiles met spoken, een fanfare op satéstokjes, pinguïns met letters, poppen met getallen, pompoenen met gezichten, … en toen wist ik het opeens, ik was in de wondere wereld van Elke.

Welkom op de internetsite ELFENNEST!

Peter