Welkom in het Elfennest!

Welkom in ons Creatief Atelier te Aalst…

Een plaats waar kleine én grote mensen creatieve workshops kunnen volgen. Tijdens de vakanties worden er kinder kampjes georganiseerd.

Neem je, voordat je inschrijft voor een activiteit, eerst contact op om te vragen of er nog plaats is? Ik geef je graag een antwoord.

Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht van de geplande activiteiten.

Vanaf mei zijn er activiteiten voor kinderen met autisme. Knutselnamiddagen, groeidagen rond emoties en 2 kampjes. Vanuit mijn pedagogische achtergronden (kleuteronderwijs, creatief agogisch coachen, orthopedagogie en 18 jaar ervaring in de gehandicaptensector) kan ik de kinderen de nodige zorg en structuur bieden tijdens deze creatieve momenten.

Je kan bij mij ook terecht voor creatieve coaching. Zowel voor kinderen als voor volwassenen, individueel of met een klein groepje (volgens de geldende corona-maatregelen).

Volg Elfennest op Facebook en Instagram.

Tot ziens! Elke

Kado-tip!

Op zoek naar een origineel kado voor jouw (klein)kind? Kijk hier voor het aanbod van knutselpakketten.

Missie

Elfennest staat voor creatief ontspannen en onthaasten. Gewoon even “zijn” en jouw creativiteit laten stromen. Vanuit verbinding gaan we creatief aan de slag, bij voorkeur in kleine groepjes.

Het creatief verbinden komt aan bod tijdens de ouder-kind activiteiten. Ouder en kind genieten samen van het creatief bezig zijn, ongedwongen samen iets moois maken. Ouder en kind beleven een fijn, creatief moment samen.

Tijdens de kindernamiddagen en mini-kampjes wordt er bewust gekozen om in kleine groepjes te werken. Op die manier kan ik aandacht geven aan elk kind en rekening houden met de individuele wensen en behoeften.


Er zijn geen aankomende events.

Kinderen

Ik organiseer een kinderfeestje voor jou. Heb je liever grime of een creatieve (thematische) activiteit of kampje? Ook sessies Sherborne of Hey Baby zijn mogelijk.

» lees meer

Volwassenen

Wil je graag zelf aan de slag? Dat kan tijdens diverse (thematische) workshops. Zowel in ons eigen atelier als op locatie. Voor Creatieve Coaching kan je ook bij mij terecht.

» lees meer

Geschenken

Ben je op zoek naar een (gepersonaliseerd) geschenkje? Ik maak dat met veel liefde voor jou!

» lees meer

Het begon al bij het binnenkomen. Nog net wist ik mij op de grond te werpen om de witheet gloeiende vuurbal van de levensgrote draak in de gang te ontwijken. Ik sleepte me voort naar de woonkamer waar ik aangevallen werd door een andere drakenfamilie. Vaderdraak, moederdraak, … en ze kweken, het lijkt wel of ze voor elk ei kindergeld krijgen. Ze kweken, ze kweken gelijk… draken. Enkel met veel diplomatie (en enkele rake klappen, maar vertel het vooral niet verder) wist ik ze terug naar hun vaste plaats op de kast te krijgen, waarop ik vrijwel onmiddellijk daarna opgetild werd door honderden elfen met de meest prachtige vleugels. Ze zweefden met mij naar de eerste verdieping en onderweg zag ik mobiles met spoken, een fanfare op satéstokjes, pinguïns met letters, poppen met getallen, pompoenen met gezichten, … en toen wist ik het opeens, ik was in de wondere wereld van Elke.

Welkom op de internetsite ELFENNEST!

Peter