Welkom in het Elfennest!

Ondertussen zoek ik iemand voor wie WordPress geen geheimen heeft en die mijn “back-up” wil zijn als ik vragen of struggles heb met mijn website. Ben jij dit? Laat het mij weten op info@elfennest.be. Groetjes! Elke

Welkom in ons Creatief Atelier te Aalst…

Een plaats waar kleine én grote mensen creatieve workshops kunnen volgen. Tijdens de vakanties worden er groeikampjes voor kinderen georganiseerd.

Je kan bij mij ook terecht voor creatieve Zijns-coaching voor volwassenen: enkele keren per jaar wordt er een coaching-workshop gegeven voor een klein groepje.

Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht van de geplande activiteiten.

Volg Elfennest op Facebook en Instagram, de linkjes vind je bovenaan de pagina.

Tot ziens! Elke

Missie

Elfennest staat voor creatief ontspannen en onthaasten. Gewoon even “zijn” en jouw creativiteit laten stromen. Vanuit verbinding gaan we creatief aan de slag, bij voorkeur in kleine groepjes.

Het verbinden komt aan bod tijdens de ouder-kind activiteiten. Ouder en kind genieten samen van het creatief bezig zijn of van een ontspannen namiddag tijdens de maandelijkse ouder-kind massage.

Tijdens de activiteiten voor kinderen wordt er bewust gekozen om in kleine groepjes te werken. Op die manier kan ik aandacht geven aan elk kind en rekening houden met de individuele wensen en behoeften.

Agenda


Paasei vilten

Datum: 17 maart 2024
Tijd: 14:00 - 17:00
Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst
paasei vilten

Met schapenwol en viltnaald maak je een decoratief ei voor de paastafel.

Lentefee vilten

Startdatum: 21 maart 2024
Einddatum: 28 maart 2024
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst
Naamloos

Ontwerp een prachtige lentefee in wolvilt.

Paaseitjes boetseren (ouder-kind)

Datum: 24 maart 2024
Tijd: 14:00 - 16:30
Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst
paaseitjes boetseren

Samen paaseitjes knutselen om de paastafel extra te versieren! Klei voor de kleine kindjes, Fimo voor de oudere kinderen.

Ouder-Kind Massage

Datum: 27 maart 2024
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst
OK maart

Géén kriebel-massage, wél een luchtige massage vandaag: met zachte vlinder-pootjes en pluimpjes.

Groeikampje Pasen (8-13 jaar)

Startdatum: 8 april 2024
Einddatum: 10 april 2024
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Creatief Atelier, Hoveniersstraat 53 - 9300 Aalst
Groeikampje

Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten en valkuilen? Hoe kan ik ze laten groeien of grenzen stellen?

Elke het elfje…

Dit ben ik… gek op elfen, draken en nog meer figuren die je niet meteen kan zien.

Ooit gestart als kleuterjuf maar al snel beslist dat deze weg mij uiteindelijk zou “opbranden”. Gekozen voor graduaat orthopedagogie om uiteindelijk 18jaar als woonbegeleidster te werken in de gehandicapten sector in Nederland en België.

Vanuit nieuwsgierigheid kijk ik naar het leven én naar mezelf. Dat resulteert in zelfreflectie waaruit ik graag leer om op die manier telkens een betere versie van mezelf te worden. En ja, dat is vaak met vallen en opstaan!

De opleiding tot creatief agogisch coach heeft mij daar zeker in ondersteund. Vanuit deze ervaringen wil ik er graag ook voor anderen zijn.

Mijn innerlijk kind, dat zo belangrijk is voor mij, wordt steeds geprikkeld als ik Sherborne sessies geef. Daarvoor heb ik met veel plezier de opleiding tot Sherborne-begeleider gevolgd bij de Sherborne vereniging van België.

Al deze bagage uit zich in het organiseren van verbindende momenten zoals workshops voor volwassenen, groeikampjes voor kinderen, ouder-kind activiteiten én creatieve Zijns-coaching.

Welkom!

Kinderen

Ik organiseer regelmatig verbindende, ontspannende en creatieve activiteiten voor jou. Voor sessies Sherborne kan je ook bij mij terecht!

» lees meer

Volwassenen

Wil je graag zelf aan de slag? Dat kan tijdens diverse workshops. Zowel in ons eigen atelier als op locatie. En wees welkom voor Creatieve Zijn-Coaching.

» lees meer

Vilten popjes

Mijn vilten popjes zijn te vinden op enkele fijne plekken! Kom je eens op bezoek?

» lees meer

Het begon al bij het binnenkomen. Nog net wist ik mij op de grond te werpen om de witheet gloeiende vuurbal van de levensgrote draak in de gang te ontwijken. Ik sleepte me voort naar de woonkamer waar ik aangevallen werd door een andere drakenfamilie. Vaderdraak, moederdraak, … en ze kweken, het lijkt wel of ze voor elk ei kindergeld krijgen. Ze kweken, ze kweken gelijk… draken. Enkel met veel diplomatie (en enkele rake klappen, maar vertel het vooral niet verder) wist ik ze terug naar hun vaste plaats op de kast te krijgen, waarop ik vrijwel onmiddellijk daarna opgetild werd door honderden elfen met de meest prachtige vleugels. Ze zweefden met mij naar de eerste verdieping en onderweg zag ik mobiles met spoken, een fanfare op satéstokjes, pinguïns met letters, poppen met getallen, pompoenen met gezichten, … en toen wist ik het opeens, ik was in de wondere wereld van Elke.

Welkom op de internetsite ELFENNEST!

Peter